Seleccionar página

Programes de televisió

Ben Vinguts

El intercambio cultural, las historias humanas, las rutas interesantes...

Ben Vinguts es un programa en el cual circularemos por las Islas Baleares con el coche propio del programa para conocer personas que vinieron de fuera del archipiélago para vivir aquí y con el paso del tiempo han acabado siendo uno/a más viviendo nuestra cultura y lengua, aportando su bagaje y tomando como propio todo aquello que ha encontrado aquí. El intercambio cultural, las historias humanas, las rutas interesantes y los lugares especiales están más que asegurados.

 

5 Sentits

5 Sentits és una ruta per les Illes Balears, plena de sorpreses ...

Acompanyants interessants i, sobretot, sensacions agradables. Pere Sánchez serà el conductor de la “furgo” i del programa que en 26 minuts de durada recorrerà cada capítol amb un personatge sorpresa de la geografia de les Balears. Amb ell anirem a la recerca d’un paisatge, un so, una aroma, un gost i una textura que hagin marcat la vida del protagonista de cada capítol. Entrevistes, converses, acció i viatges es barrejaran en un programa optimista i transparent del qual coneixem el punt de partida però no el punt final.
Qui seran els convidats?
Des actors, fins a músics, passant per esportistes, científics, empresaris, activistes i fins i tot, polítics.

 

Rodamón

Aquest programa dirigit i presentat per Biel Sánchez mostra...

Cada setmana les fires, festes i tradicions d’arreu de les Illes Balears, l’artesania i els esdeveniments de la part forana. Entrevistes i demostracions dinàmiques donen a conèixer a l’espectador la cultura i els costums propis amb un format fresc, àgil i proper. Rodamón s’emet actualment cada dimecres a les 22h per Canal 4 Televisió.

Va de Trot

Va de Trot és l'espai televisiu exclusiu d'un dels esports més arrelats...

A la cultura illenca, el trot. Biel Sánchez dirigeix i presenta un programa que tracta l’actualitat d’aquest esport. Entrevistes als menadors, entrenadors, propietaris i menescals són presents en aquesta finestra al món del trot on mai hi falten les repassades a les millors curses, l’anàlisi de tot allò que és notícia a aquest esport hípic i la previsió de les pròximes carreres. Va de trots’emet actualment tots els divendres a les 22:30 a Canal 4 Televisió.

Cuinam amb Pere Sánchez

Les Illes Balears tenen un patrimoni digne de conservació...

I aquest programa recollir-ne una part, la gastronòmica. Pere Sánchez, director i presentador d’aquest espai, visita cada setmana un restaurant de les Illes per tal de conèixer com fan les seves millors receptes. D’aquesta manera descobrim, no només la nostra gastronomia, sinó també llocs idíl·lics i curiositats històriques i culturals de cada lloc que visitam. Cuinam amb Pere Sánchez s’emet cada dijous a les 19h a Canal 4 Televisió.

Això és ca meva?

Toni Cañellas, amb la seva simpatia i espontaneïtat...

Seguirà el procés de la reforma de diferents cases de Balears. Un repte de 45 dies on diferents llars canviaran d’aspecte gràcies als professionals que treballaran en el projecte.