Seleccionar página

Qui som?

 Alvent Produccions S.L. és una productora audiovisual creada l’any 2013, versàtil i amb caràcter illenc. Espots publicitaris per a televisió, vídeos corporatius i falques radiofòniques; programes de televisió, reportatges i documentals centren la major part de la nostra feina. Ens ocupam de tot el procés que cada projecte comporta: des de la creació d’idees, passant per tota la producció tècnica i artística, fins a l’edició i muntatge final. Treballam sempre centrats en comunicar conceptes clars i missatges concisos creant sensacions.

Entenem l’audiovisual no només com una eina comercial i d’entreteniment, sinó sobretot com un instrument amb un alt valor didàctic i cultural. En un món globalitzat, cada dia més interconnectat, cada cultura representa una aportació única i enriquidora al món. La recerca d’aquests valors a través de la nostra cultura i amb un estil adaptat als nous temps és allò que defineix tots els projectes audiovisuals d’Alvent Produccions S.L. Aquesta productora neix de la unió de dos professionals del sector amb experiències totalment diferents, capaços de complementar-se, organitzar i coordinar equips de treball amb el talent necessari per assegurar l’èxit de cada projecte:

Biel Sánchez, responsable comercial,(Palma, 1962) es dedica al sector de la comunicació -en el sentit més ampli del terme – des de l’any 1994. Al llarg de la seva trajectòria ha aportat tasques de direcció, producció, comercialització, presència i veu en mitjans com Canal 37, Cadena Cope, Cadena SER, Ràdio Murta, Ràdio Marratxí, Televisió de Mallorca, IB3 Televisió i Canal 4 Televisió.

Actualment dirigeix i presenta els programes  Rodamóni Va de Trot  que s’emeten setmanalment a Canal 4 Televisió des de 2012. A més, Biel Sánchez dirigeix també l’edició anual de la revista del Gran Premi Nacional de Trot. Experiència, pragmatisme, meticulositat i connexió amb la gent són les qualitats que millor el defineixen com a professional.

Pere Sánchez, responsable creatiu,(Palma, 1985) és llicenciat en comunicació audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i especialitzat en guió i nous  formats televisius. Al llarg de la seva trajectòria ha treballat com a director, guionista, assessor musical i lingüístic, càmera, editor, redactor i presentador a productores com El Terrat o Gestmusic Endemol, i mitjans com, Ràdio Marratxí, IB3 Televisió o Canal 4 Televisió.

Actualment dirigeix i presenta el programa Cuinam amb Pere Sánchezque s’emet cada setmana a Canal 4 Televisió des de 2013. Rigor periodístic i polivalència per una banda, i creativitat i sensibilitat artística per una altra, són els seus trets professionals més característics.